Articles from February 2013ŠOLA JADRANJA – objavljeni datumi tečajev 2013

SAILING SCHOOL – 2013 dates are posted(scroll down for ENG)

Lepo pozdravljeni tudi s strani ekipe šole jadranja GoSAILING!

Koledarji regat in s tem naše obveznosti so znane in tako smo za sezono 2013 poiskali še vikende, ko se bomo lahko posvečali naši in vaši šoli jadranja. Seveda so individualni tečaji možni izven predpisanih terminov in po posebej za vas oblikovanem programu – več pa v dokumentu, do katerega lahko dostopite prek povezave na desni strani (desni banner) spletne strani ali pa direktno s klikom na povezavo: https://www.box.com/s/286521010d2577cc57b0.
Skupaj z našima Elliottoma (barčici, na katerih jadramo) se veselimo nove sezone in upamo, da jo bomo končali tako nasmejani in zadovoljni, kakor smo preteklo.
Se vidimo!

Dear Sailing School friends,
We are starting our second season and very much looking forward to it. 2013 Course Dates are published, just click on https://www.box.com/s/286521010d2577cc57b0.
You are kindly invited to join us on our two Elliots, who can’t wait for the winter to finish.
See you!

.


Izšel je 9. newsletter

Newsletter 9 has been published (scroll down for ENG)

Tako, z delom nadaljujemo in že je pred vami naslednji izmed Newslettrov na temo bližajočega se svetovnega prvenstva v razredu Fireball. Ogledate (ali zdownloadate) si ga lahko s klikom na sliko (levo) ali naslednjo povezavo.

Naslednji bilten izide predvidoma 03.03.2013.

Lep pozdrav,

ekipa GoSAILING
.


As preparations for the upcoming FBL Worlds are underway, we invite you to check what’s new in the February edition of Newsletters dedicated to this event. Click on the picture or on the following link to download second Newsletter (officially: Newsletter No. 9 ).

Kindly reply to the Flag Survey and don’t miss the Accommodation section as Basket Europeans in September will also result in a great number of accommodation bookings. We hope you will find some interesting info and enjoy reading the February edition. Next edition is planned to be published on March 3rd, 2013.

Team GoSAILING

.