Ekipa/the Team

(scroll down for English version)

Mitja MARGON Mitja Margon

Vsi, ki poznate Mitjo, veste, da je (poleg tega, da je vrhunski jadralec) kreator mnogo idej – ena od njih je bila tudi ustanovitev društva, ki bi združevalo vse, ki jih jadranje veseli in bi obenem želeli k napredku slovenskega jadranja v okviru društva GoSAILING prispevati po svojih močeh.
Za ostale naj dodamo, da je Mitja dvakratni olimpijec, flokist najuspešnejše slovenske moške posadke razreda 470 Čopi-Margon in velik jadralski entuziast.
V društvu GoSAILING ima vlogo idejnega vodje in organizatorja tekmovalnih dogodkov, kot inštruktor pa bo sodeloval tudi v šoli jadranja (individualni programi), ki z letošnjo sezono širi svojo ponudbo.


Katarina KERŠEVAN Katarina Kerševan

Katarina vodi šolo jadranja GoSAILING, ki je premierno razpela svoja jadra v sezoni 2012, v šoli je tudi aktivna inštruktorica. Pred tem se je v s sojadralkama borila za nastop na POI London 2012, a kvalifikacijo v disciplini Jadralsko dvobojevanje zgrešila za 2 mesti. Poleg tega v društvu sodeluje pri realizaciji tekmovalnih dogodkov ter ureja pričujočo spletno stran.


Julijan VIŠNJEVEC Julijan Višnjevec

Julijan je predsednik športnega društva GoSAILING. Kljub bogatim jadralskim izkušnjam v društvu opravlja predvsem marketinško usmerjene naloge, brez česar danes pač ne gre. V kolikor ste obiskali našo spletno stran, očitno svojo nalogo dobro opravlja :) Njegova glavna okupacija je urednikovanje poznane navtične revije Val Navtika, ki je medijski partner Športnega društva GoSAILING.


Barbara VERHOVEC Barbara Verhovec

Zaposlena v uredništvu slovenske navtične revije Val Navtika, je odgovorna za področje oglasnega trženja. Posebno ji je v veselje organizacija in izvedba dogodkov kot so regate in druženje za plemenite namene. Ljubiteljica jadranja izkoristi vse proste trenutke za uživanje na morski gladini. V društvu bo s pomočjo svojih izkušenj in nabranega znanja pomagala pri izvedbi zadanih projektov.

Vsi, ki tvorimo sredino društva in vsi, ki se nam boste še pridružili, se jadranja lotevamo z nasmehom in željo po druženju na morju in kopnem.
Dobrodošli v naši posadki!
Ekipa GoSAILING

INŠTRUKTORJI
Z velikim veseljem predstavljamo naše inštruktorje. Verjamemo, da nas po tej plati zaenkrat ne prekaša nihče – tako dobrih jadralcev, ki so poleg tega tudi odlični pedagogi, ne boste našli tako zlahka. Ponosni smo, da smo jih pritegnili v našo sredino in upamo, da bomo sodelovali še dolgo in plodno!

Vesna DEKLEVA PAOLI Vesna Dekleva Paoli

Vesna je brez dvoma najbojša in najuspešnejša slovenska jadralka vseh časov. Po dolgi in izjemno plodni karieri vrhunske jadralke, je jadranje ostalo del njenega življenja, ki pa ga sedaj posveča tudi delu v šolstvu, predvsem pa družini. Je udeleženka treh olimpijskih iger (Atlanta 1996, Atene 2004 in Peking 2008) in nosilka množice odličij z največjih tekmovanj (EP, SP,..). Vrhunske rezultate je nizala najprej na enosedu Evropa, nato na dvosedu 470 ter kasneje v jadralskem dvobojevanju. Kar pa je z vidika šole jadranja najpomembneje je gora izkušenj in veselje do prenašanja znanja na naše tečajnike. Sodeluje tako pri tečajih športnega jadranja kot pri tečajih regatnega jadranja.

Teja ČERNE Teja Černe

Teja je, poleg tega, da je odlična jadralka, tudi res vsestranska športnica, kar ji “veleva” tudi njena izobrazba, saj je diplomirala na ljubljanski Fakulteti za šport. Jadralske izkušnje, kot ostali naši inštruktorji, nabira že od malih nog, v vrhunskem jadranju pa je bila aktivna do OI London 2012, ki se jih je udeležila kot flokistka ženske posadke razreda 470, pred tem pa je na OI v Atlanti leta 1996 nastopila na enosedu Evropa. V poučevanje jadranja je vpeta že iz časa, srednje šole, na tem področju pa je aktivna še sedaj, v naši šoli jadranja sodeluje predvsem pri tečajih regatnega jadranja.Mitja MARGON
Everybody, who knows Mitja knows he is apart from being a high level sailor also a big creator. One of his ideas was also establishing a sailing club which would embrace each and everyone who likes sailing and is willing to participate in improving the level of sailing in Slovenia.
For those who do not know Mitja: he is a two-time Olympic sailor, used to be a crew in so far the most successful slovenian male 470 team (Čopi-Margon) and known as big time sailing enthusiast.
In team GoSAILING he is a program manager and in charge for racing events. Beside that he will also participate in GoSAILING Sailing School, which is starting this season, where he will take individual lessons.

Katarina KERŠEVAN
Katarina is head of GoSALING Sailing School which has started this season with nice success. Up to now she was trying to qualify for the London Olympics as part of Slovenian team for W’s Match Racing and missed it for 2 places. Beside sailing school she is helping organize sailing events and is administrator of GoSAILING’s web page.

Julijan VIŠNJEVEC
Julijan is the formal president of GoSAILING sailing club. Many years of sailing and constant involvement in marketing made him land on a position of the GoSAILING marketing manager. So, if you’re reading this, he’s obviously doing a good job :) However, he devotes most of his time to being an editor of Slovene nautical magazine Val (translation: The Wave), which is also an official Media partner of our sailing club.

Barbara VERHOVEC
Barbara works for a famous Slovenian nautical magazine VAL. When she’s not working she tries to spend every free minute she can find on the seaside. As a part of our team she will use her experiences in helping with marketing and contacting potential sponsors and partners as well as taking part in operational work. As she enjoys organizing events (especially nautical events and events with noble goals) we are very happy to have her in our team.

Us, who have founded this club and the ones who are joining us – all of us are happy people sailing through our lives and looking forward to quality time on sea and ashore.
Welcome to our team!
Team GoSAILING